Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Kommissionsaftalens generelle betingelser

Flex Vending tilbyder opstilling af legetøjs- og slikautomater til butikscentre, supermarkeder, forlystelsesparker, strøgbutikker, campingpladser, feriecentre svømmehaller, turistattraktioner, restauranter m.m. Vi stiller GRATIS alle automater og kiddie rides op og vi tilbyder samtidig opstillingsstedet en kommission af omsætningen i automaterne.

Flex Vending forpligter sig til ved opstilling af automater at vedligeholde samt sørge for rettidig opfyldning af automaterne. Serviceintervallet kan variere i intervallet fra 4 uger til 6 måneder.

En samarbejdsaftale med Flex Vending er aldrig mere bindende end at den af begge parter kan opsiges og annulleres på et hvert tidspunkt såfremt opstillingsstedet eller Flex Vending måtte ønske dette.

Kommissionssats

Opstillingstedet modtager 25 % procent af automaternes omsætning. Kommissionen udbetales kontant på stedet eller ved bankoverførsel

Opstillingstedet

Vi opstiller i hele landet både inden- og udendørs. Det vigtigste parameter er at der på lokationen er god trafik af familier med børn.

Alt afhængig af lokationen så tilpasser Flex Vending et mix af automater og produkter for at optimere omsætningen og derved kommissionen.

Kontakt

Er DU interesseret i at høre mere vedrørende dine muligheder så kontakt os på 82 82 10 20 eller info@flexvending.dk.